Wednesday, 27 August 2008

REBUT PELUANG BUSINESS

PELUANG BISNES.. PELUANG BISNES..Nak jadi Dealer MIOR ?


Cheque Pertama


Cheque kedua




Ini adalah check pertama dan kedua saya dapat insyallah ini baru bonus bukan profit jualan banyak yang boleh dikongsi bersama


Beli 4 bar MIOR dgn harga RM600.00 = RM150 per bar, anda terus layak jadi ahli WBG secara percuma!! Stok sentiasa ada kat tangan saya.. benda ni memang boleh membuat keuntungan.. harga jualan di pasaran :-

UPDATE UPDATE UPDATE


New retail price
Size Price
Full Bar RM259
1/2 Bar RM145
1/4 Bar RM75
1/8 Bar RM40


Regards
Derek


NORMAL TRADER - BELI 4 BAR : RM600.00

Ada masalah budget ? Offer Keahlian Ansuran :-

Sila email ameliza_amruhisham@yahoo.com untuk maklumat lanjut.. cepat cepat sebelom terlambat terima kasih..

Poslaju Semenanjung RM6.00, Sabah Sarawak RM11.00 (tidak termasuk kos penghantaran pada customer / anda)

Anda akan didaftar Jadi Ahli Selepas Beli 4 Bar

MINI TRADER - BELI 28 BAR : RM4,200.00

Untuk anda yg nak bisnes, boleh jadi Mini Trader dgn belian 28 bar.. tak perlu beli selepuk terus, boleh kumpul dalam masa sebulan.. Bila dah jadi mini trader, kita akan dapat bonus sebanyak RM420.00 dari company.. Jaminan anda akan mendapat bonus RM420.00..

Instalment utk Minitrader ~ pihak WBG sediakan bayaran melalui Credit Card!!! 0% interest lagi, jika minat, email ke ameliza_amruhisham@yahoo.com

Emailkan butir berikut juga utk Pendaftaran Keahlian WBG..

Nama :No. K/Pengenalan :
Alamat :
No. H/P :

Untuk anda yg nak bisnes, boleh jadi Mini Trader dgn belian 28 bar.. tak perlu beli selepuk terus, boleh kumpul dalam masa sebulan.. Bila dah jadi mini trader, kita akan dapat bonus sebanyak RM450.00 dari company.. kalau kita dapat taja ahli, lagi le meriah bonus tu..

Sebarang pesanan / pertanyaan sila email ke ameliza_amruhisham@yahoo.com



CARA BUSINESS PLAN


To fast start your mior business: 4-bar RM600

1. Retail profit: Retail Price Satu Bar: RM259 Cost Price Satu Bar: RM150
Retail profit: RM109 4-bar x 4
Total Profit RM436

2. Personal Sponsor Bonus: Sponsor 4 normal Trader

Kamu sponsor 4 orang buat ini business – A, B, C, D. Berapa bonus kamu akan dapat? Look at the diagram below Dalam satu bulan, kalau kamu dapat


Kalau kamu dapat buat Level dalam sebulan Personal Sponsor Bonus (PSB) + Group Performance Bonus (GPB) + Retail Profit (4-bar) Per month income

Level 1 – sponsor 4 (A, B, C & D) 4 x RM60= RM240 (PSB), RM0 (GPB), RM436 (Retail Profit): RM676
Level 2 – sponsor 20 4 x RM60=RM240 (PSB), 3 x RM450=RM1350, RM436 (Retail Profit): RM2026
Level 3 – sponsor 84 4 x RM60=RM240 (PSB), 12 x RM450=RM5400, RM436 (Retail Profit) : RM6076
Level 4 – sponsor 340 4 x RM60=RM240 (PSB), 51 x RM450=RM22950, RM436 (Retail Profit) : RM23626
Level 5 – sponsor 1364 4 x RM60=RM240 (PSB), 204 x RM450=RM91800, RM436 (Retail Profit) : RM92476
Level 6 – sponsor 5460 4 x RM60=RM240 (PSB), >RM250,000 (GPB), RM436 (Retail Profit): >RM250,000

1 comments:

gocash said...

salam...more info plz..tq